Deretica sisteme centrale de aspirare

Sisteme Centrale de Aspirare

tubulatură

Sistemul de tubulatură și circuitul de comandă se vor monta în pereți, tavan, podea sau organizatoare tehnice. Acestea fac legătura cu prizele și fărașele de aspirare.

tubulatura PVC Deretica sistem central de aspirare


Portofoliul de produse acoperă orice tip de aplicație, rezidențial, comercial și industrial, începând cu tubulatura PVC special concepută pentru sistemele centrale de aspirare, până la tubulatură metalică din oțel zincat sau inox, bariere de foc și elemente antistatice.

Sistemul de tubulatură realizat din PVC rigid este de culoare albastră, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini IIP bazat pe normativul UNI 7443+F.A. 178, cu proprietăți ignifuge în clasa M1 și va include grilaj sau valva de evacuare la exterior, conform particularităților locației de instalare.


tubulatura metalică Deretica sistem central de aspirare


Deoarece marea majoritate a aplicațiilor sistemelor centrale vor specifica dacă este necesară posibilitatea multiplilor utilizatori simultani, secțiunile sistemului de tubulatură trebuie să fie proiectate conform numărului maxim de utilizatori simultani.

Diametrul tubulaturii necesare depinde de numărul de utilizatori simultani, având o importanță majoră în optimizarea caracteristicilor sistemului central (debit de aer, necesar de putere de aspirare, calibrare specificații unitate centrală de aspirare, etc.).

Oferim proiectarea integrală a sistemului de tubulatură de aspirare și realizăm necesarul de materiale pentru acesta.

Din moment ce sistemul de tubulatură de aspirare este o componentă fundamentală a sistemului central de aspirare, considerăm că este responsabilitatea noastră să vă oferim tot sprijinul în realizarea unei soluții complete, conforme normelor și cerințelor locației de instalare.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă