PROGRAM DERETICA

PRO-SĂNĂTATE

DERETICA PENTRU
UN PREZENT MAI BUN – UN VIITOR MAI BUN – O LUME MAI BUNĂ
Copiii – Educația & Sănătatea

Unul dintre obiectivele noastre principale pe termen lung este implicarea directă în creșterea nivelului calității vieții. Acest obiectiv este susținut direct de principiile/valorile noastre de bază pe care le transpunem în toate implementările/proiectele realizate, în activitatea zilnică.

Pentru o contribuție extinsă am decis susținerea a două direcții pe care le considerăm importante: Copiii – Educația și Sănătatea.

Împreună cu partenerii noștri susținem toate construcțiile din categoriile relaționate direct (enumerate mai jos) oferind gratuit proiectarea și contribuind cu o parte din valoarea produselor din portofoliu. Adițional, pentru fiecare proiect se vor explora, împreună cu partenerii noștri, posibilitățile de implicare și susținere suplimentară.

Pentru Copii – Educație

Credem în dreptul existenței celui mai bun cadru de viață pentru copiii noștri.

Pentru
Copii – Educație

Credem în dreptul existenței celui mai bun cadru de viață pentru copiii noștri.

PRO-SĂNĂTATE

PENTRU COPII-EDUCAȚIE

Viitorul este asigurat de noile generații. Calitatea vieții, mediul curat, aerul curat fiind elemente importante pentru o dezvoltare frumoasă a copiilor noștri. Nivelul poluării impactează sănătatea copiilor noștri, iar utilizarea sistemelor centrale de aspirare s-a demonstrat științific că poate reduce simptomele alergiilor cu până la 61% (studiul clinic – Universitatea California din Davis, SUA).

Tuturor locațiilor ce se încadrează în categoria – creșe, grădinițe, case de copii / centre de plasament, școli – în care se alege instalarea sistemelor centrale de aspirare și a sistemelor de ventilație le oferim gratuit proiectarea și contribuim cu o parte din valoarea sistemelor implementate. Adițional, pentru fiecare proiect se vor explora, împreună cu partenerii noștri, posibilitățile de implicare și susținere suplimentară.

CREȘE
GRĂDINIȚE
ȘCOLI
CASE DE COPII
CENTRE DE PLASAMENT

Pentru Sănătate

Credem în dreptul la o viață sănătoasă.

Pentru Sănătate

Credem în dreptul la o viață sănătoasă.

PRO-SĂNĂTATE

PENTRU SĂNĂTATE

Principalul beneficiu al utilizării unui sistem central de aspirare sau al unui sistem de ventilație fiind relaționat cu sănătatea am decis ca tuturor locațiilor din categoriile – spitale, clinici medicale, cabinete medicale, laboratoare cercetare medicală, centre de recuperare medicală, centre de îngrijire, azile de bătrâni, cabinete veterinare – în care se alege instalarea sistemelor centrale de aspirare să le oferim gratuit proiectarea sistemelor și să contribuim cu o parte din valoarea sistemelor implementate. Adițional, pentru fiecare proiect se vor explora, împreună cu partenerii noștri, posibilitățile de implicare și susținere suplimentară.

SPITALE
CLINICI MEDICALE
CABINETE MEDICALE
LABORATOARE
CERCETARE MEDICALĂ
CENTRE DE RECUPERARE
MEDICALĂ
CENTRE
DE ÎNGRIJIRE
AZILE
DE BĂTRÂNI
CABINETE
VETERINARE
Deretica sisteme centrale de aspirare
Suntem fericiți să susținem aceste proiecte!

Solicitare detalii program

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru accesarea programului vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă