Deretica la #NOVEMBarh 2019, ediția a III-a.

Suntem onorați să participăm la cea de-a III-a ediție NOVEMBarh – #NOVEMBarh 2019 în calitate de parteneri și colaboratori activi în cadrul evenimentului.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019 participăm activ alături de echipa #NOVEMBarh pentru a continua într-un mod concret povestea Muzeului Chihlimbarului – proiect pe care îl susținem cu implementarea unui sistemul central de aspirare Enke – și pentru care continuăm să explorăm și să susținem construirea un plan de marketing ce are ca obiectiv creșterea numărului vizitatorilor acestui muzeu unic.

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și care a devenit un obicei anual, într-o sâmbătă la final de noiembrie. La a treia ediție, #NOVEMBarh este un incubator dinamic de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților. Participanții vin din toată România, dar și de la Londra, Dubai, Zurich sau Chișinau. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții și prietenii lor specialiști în alte domenii pun în comun experiența de lucru provenind din medii diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG.

Solicitare ofertă