Instrucțiuni de instalare  〉  Socluri prize de aspirare  〉 Soclu DISAN NEDSD901

INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE
SOCLU DISAN NEDSD901

Soclurile au capace temporare ce vor proteja tubulatura. Prizele de aspirare vor fi montate numai la finalizarea tuturor lucrărilor, pentru a fi protejate.

L

Soclu Disan

NEDSD901

L

Tubulatură

L

Cot 90º

L

Copex

Adâncimea canalelor trebuie să asigure îngroparea tubulaturii și a circuitului de comandă sub un strat de minim 1cm de material. Bridele sau suporții de fixare vor fi utilizate la o distanță de maxim 2 metri.

Ansamblul priză-soclu-cot mic 90° va necesita un canal de minim 8,5cm adâncime față de peretele finisat (cu tencuială, glet, var, etc.). Țineți cont de stadiul în care se află locația și de finisajul ce urmează a fi aplicat, soclul prizei de aspirare fiind componenta ce trebuie să atingă nivelul de înalt al peretelui.

Soclul nu va ieși deasupra nivelului de înalt al peretelui. În cazul montajului incorect (deasupra nivelului de înalt sau cu mai mult de 5mm sub nivelul de înalt) cu lipituri permanente, va implica dezgroparea soclului și a unei secțiuni de tubulatură și înlocuirea soclului și a tubulaturii necesare corectării nivelului de înalt.

MONTARE GREȘITĂ A SOCLULUI PRIZELOR DE ASPIRARE

Soclul prizelor de aspirare trebuie adus la fața peretelui finisat!

Soclul prizei de aspirare trebuie poziționat cu ajutorul unei nivele/boloboc deoarece priza de aspirare se va prinde de soclul prizei cu ajutorul a două șuruburi și nu va putea fi rotită ulterior.

Dacă nivelul de înalt nu poate fi determinat la momentul instalării, recomandăm ca secțiunea de tubulatură să nu fie îngropată în perete, iar soclul prizei de aspirare să fie conectat temporar, fără adeziv, astfel încât acestea să poată fi repoziționate ulterior, când nivelul de înalt poate fi determinat.

Prize compatibile soclu Disan NEDSD101

Priză de aspirare New Line Antracit

NDISD110

Priză de aspirare New Line Albă

NDISD113

Priză de aspirare New Line Gri

NDISD112

Priză de aspirare New Line Fildeș

NDISD121

Priză de aspirare New Line Titan

NDISD111

Solicitare ofertă