Instrucțiuni de instalare  〉  Socluri prize de aspirare  〉 Soclu ENKE NENCP032C

INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE
SOCLU ENKE NENCP032C

Soclurile au capace temporare ce vor proteja tubulatura. Prizele de aspirare vor fi montate numai la finalizarea tuturor lucrărilor, pentru a fi protejate.

L

Soclu Enke

NENCP032C

L

Tubulatură

L

Cot 90º

L

Copex

Adâncimea canalelor trebuie să asigure îngroparea tubulaturii și a circuitului de comandă sub un strat de minim 1cm de material. Bridele sau suporții de fixare vor fi utilizate la o distanță de maxim 2 metri.

Ansamblul priză-soclu-cot mic 90° va necesita un canal de minim 8,5cm adâncime față de peretele finisat (cu tencuială, glet, var, etc.). Țineți cont de stadiul în care se află locația și de finisajul ce urmează a fi aplicat, soclul prizei de aspirare fiind componenta ce trebuie să atingă nivelul de înalt al peretelui.

Soclul nu va ieși deasupra nivelului de înalt al peretelui. În cazul montajului incorect (deasupra nivelului de înalt sau cu mai mult de 5mm sub nivelul de înalt) cu lipituri permanente, va implica dezgroparea soclului și a unei secțiuni de tubulatură și înlocuirea soclului și a tubulaturii necesare corectării nivelului de înalt.

MONTARE GREȘITĂ A SOCLULUI PRIZELOR DE ASPIRARE

Soclul prizelor de aspirare trebuie adus la fața peretelui finisat!

Soclul prizei de aspirare trebuie poziționat cu ajutorul unei nivele/boloboc deoarece priza de aspirare se va prinde de soclul prizei cu ajutorul a două șuruburi și nu va putea fi rotită ulterior.

Dacă nivelul de înalt nu poate fi determinat la momentul instalării, recomandăm ca secțiunea de tubulatură să nu fie îngropată în perete, iar soclul prizei de aspirare să fie conectat temporar, fără adeziv, astfel încât acestea să poată fi repoziționate ulterior, când nivelul de înalt poate fi determinat.

Prize compatibile soclu Enke NENCP032C

Priză de aspirare  Dynamic albă

NENPA01B

Priză de aspirare Dynamic albă Glossy

NENPA01BL

Priză de aspirare Dynamic crem

NENPA01A

Priză de aspirare Dynamic gri

NENPA01CG

Priză de aspirare Dynamic tech

NENPA01GT

Priză de aspirare Dynamic antracit

NENPA01GS

Priză de aspirare Dynamic neagră

NENPA01G

Priză de aspirare  Go Air albă

NENPA02B

Priză de aspirare Go Air albă Glossy

NENPA02BL

Priză de aspirare Go Air crem

NENPA02A

Priză de aspirare Go Air gri

NENPA02CG

Priză de aspirare Go Air tech

NENPA01GT

Priză de aspirare Go Air antracit

NENPA02GS

Priză de aspirare Go Air neagră

NENPA02G

Solicitare ofertă