Instrucțiuni de instalare  〉  Socluri prize de aspirare  〉 Soclu CANA-VAC NCAF20W

INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE
SOCLU CANA-VAC NCAF20W

Soclurile au capace temporare ce vor proteja tubulatura. Prizele de aspirare vor fi montate numai la finalizarea tuturor lucrărilor, pentru a fi protejate.

L

Soclu Cana-Vac

NCAF20W

L

Cot extra scurt 90º

L

Adaptor 50mm

L

Tubulatură

L

Cot 90º

L

Copex

Ansamblu format din soclul Cana-Vac NCAF20W cu capac de protecție, cotul de 90º extra scurt, 2 inchi, și adaptor de 50mm.

Adâncimea canalelor trebuie să asigure îngroparea tubulaturii și a circuitului de comandă sub un strat de minim 1cm de material. Bridele sau suporții de fixare vor fi utilizate la o distanță de maxim 2 metri.

Ansamblul priză-soclu-cot mic 90° va necesita un canal de minim 8,5cm adâncime față de peretele finisat (cu tencuială, glet, var, etc.). Țineți cont de stadiul în care se află locația și de finisajul ce urmează a fi aplicat, soclul prizei de aspirare fiind componenta ce trebuie să atingă nivelul de înalt al peretelui.

Capacul temporar va fi deasupra nivelului de înalt al peretelui. În cazul montajului incorect (deasupra nivelului de înalt sau cu mai mult de 5mm sub nivelul de înalt) cu lipituri permanente, va implica dezgroparea soclului și a unei secțiuni de tubulatură și înlocuirea soclului, a cotului mic de 90° și a tubulaturii necesare corectării nivelului de înalt.

MONTARE GREȘITĂ A SOCLULUI PRIZELOR DE ASPIRARE

Soclul prizelor de aspirare trebuie adus la fața peretelui finisat!

Soclul prizei de aspirare trebuie poziționat cu ajutorul unei nivele/boloboc deoarece priza de aspirare se va prinde de soclul prizei cu ajutorul a două șuruburi și nu va putea fi rotită ulterior.

Dacă nivelul de înalt nu poate fi determinat la momentul instalării, recomandăm ca secțiunea de tubulatură să nu fie îngropată în perete, iar soclul prizei de aspirare să fie conectat temporar, fără adeziv, astfel încât acestea să poată fi repoziționate ulterior, când nivelul de înalt poate fi determinat.

Prize compatibile soclu Cana-Vac NCAF20W

Priză de aspirare albă

NCAFP10FDW

Priză de aspirare crem

NCA020078

Priză de aspirare neagră

NCAFP10FDBK

Solicitare ofertă