PROTECȚIE LA INCENDIU CNC

FIREPRO

FIREPRO - Protecție Mașini CNC

Ceața de ulei de răcire, vaporii de lichid inflamabil sau deșeurile combustibile generate în timpul procesului de prelucrare, în combinație cu o sursă de inițiere, pot duce la aprinderea violentă a amestecurilor inflamabile. Incendiul care urmează va provoca daune devastatoare echipamentelor mașinii.

Sistemul automat de stingere a incendiilor FIREPRO este protecția eficientă împotriva consecințelor devastatoare prin stingerea incendiului în stadiul inițial.

Sistemul FIREPRO a fost dezvoltat pentru mașini CNC, cum ar fi polizoarele, mașinile de frezat sau mașinile electrice cu scânteie. Scopul său fundamental este de a opri și stinge un incendiu după punctul său de aprindere.

Sistemul FIREPRO pentru protecția împotriva incendiilor a mașinilor CNC respectă standardul EN 19353.

Protectie la Incendiu CNC Masini Unelte FIREPRO

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Spațiul de lucru al mașinii CNC este monitorizat în mod constant de detectoare optice și de temperatură. În caz de incendiu, panoul de comandă declanșează o alarmă, oprește automat tehnologiile relevante și deschide robinetul cilindrului de stingere. Sistemul activează intervenția de stingere a incendiilor în câteva milisecunde. Stingerea are loc direct în spațiul de lucru al mașinii CNC.

AVANTAJE

timpul scurt de reacție al sistemului
conectarea la sistemul de control al mașinii CNC
monitorizarea automată a detectorilor împotriva poluării
eficiență ridicată de stingere și efect de răcire al agentului de stingere

CAUZE ALE INCENDILOR LA MAȘINILE CNC

agenţi frigorifici inflamabili şi formarea de amestecuri inflamabile
defect electric
frecarea și căldura cauzate de prelucrare
deteriorarea mașinii CNC

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă