fbpx

ECHIPAMENTE PROTECȚIE LA FOC

Protecție Împotriva Incendiilor

Echipamente dedicate protecției la foc

Prezența substanțelor, gazelor sau vaporilor combustibili este în general periculoasă în toate instalațiile industriale. Daunele cauzate de un incendiu sau de o explozie ulterioară pot fi ireversibile. Deși de obicei nu elimini riscul de incendiu, cu o protecție adecvată împotriva incendiilor, pot fi prevenite consecințe tragice.

Sistemul FIREPRO monitorizează zonele de lucru și zonele protejate. Dacă detectoarele identifică un incendiu în curs de apariție, sistemul poate activa stingerea în milisecunde și, dacă este necesar, poate opri funcționarea echipamentelor. FIREPRO previne apariția unui incendiu la început, minimizează daunele aduse proprietății șiechipamentelor, întârzierile în producție și previne rănirea sau decesul angajaților.

Protectie Incendiu Cabine Vopsit FIREPRO

FIREPRO

Cabine de Vopsit

Protectie Foc CNC Masini Unelte FIREPRO

FIREPRO

Mașini CNC

Protectie Foc Echipamente Industriale

FIREPRO

Echipamente Mecanice

Echipament Protectie Foc Filtre

FIREPRO

Unități Filtrare

Protectie Foc Transportoare Materiale

FIREPRO

Transportoare Materiale

Sistem Stingere Scântei FIREPRO

FIREPRO

Sistem Stingere Scântei

Aprinderea poate apărea oriunde o substanță inflamabilă, gaz sau vapori se întâlnește cu un agent oxidant, cum ar fi oxigenul și o sursă de inițiere, cum ar fi o scânteie. Condițiile necesare sunt prezentate în triunghiul de foc.

INSTALAȚIILE INDUSTRIALE SUNT ÎN PERMANENȚĂ ÎN PERICOL

În majoritatea fabricilor, există o variantă de substanță inflamabilă care este de obicei procesată, utilizată sau eliberată în producția industrială. În combinație cu o sursă de inițiere și un agent oxidant, există riscul de aprindere, incendiu și explozie. Sectoarele de risc includ, în special, industria energetică, agricolă și alimentară, chimică, prelucrarea lemnului și industria hârtiei. Există, de asemenea, riscul de incendii la mașinile-unelte și la aplicarea vopselelor cu pulbere în cabinele de vopsire.

SISTEMUL FIREPRO SE UTILIZEAZĂ PENTRU:

Cabine de vopsit - Spațiile de lucru cu materiale de vopsit foarte inflamabile sunt zone deosebit de riscante.

Mașini CNC - Există riscul de aprindere a ceții de ulei de răcire, vapori inflamabili sau deșeuri combustibile în interiorul zonelor de prelucrare ale mașinilor CNC.

Echipamente mecanice - Echipamente precum sistemele de extracție, mașinile de amestecare, uscătoarele, morile sau concasoarele care prelucrează, folosesc sau eliberează o substanță inflamabilă sunt puse în pericol.

Transportoare materiale - Riscul există pentru toate rutele de trafic (de exemplu, poduri de cărbune sau benzi transportoare) care transportă material inflamabil liber.

Unități de filtrare - Interioarele filtrelor sunt în pericol, mai ales în zonele în care pot pătrunde și se cumulează substanțe inflamabile, gaze sau vapori.

Sistem de stingere a scânteilor - În timpul unor procese tehnologice se generează scântei și particule fierbinți. Astfel de particule poate ajunge în alte părți ale instalației prin conducte sau transportoare și pot provoca un incendiu. Sistemul se concentrează pe eliminarea acestei surse de inițiere. Când este detectată o scânteie sau un incendiu, sistemul activează sistemul de stingere a incendiului în milisecunde și stinge sursa de incendiu.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă