categorie industrial deretica sisteme centrale de aspirare

Echipamente industriale pentru
protecție la explozie & protecție la foc

Vă putem ajuta să reduceți la minim riscul de deteriorare și pierderi ireversibile generate de un potențial incendiu sau a unei potențiale explozii generate din exploatarea instalațiilor / echipamentelor dumneavoastră industriale.

În calitate de reprezentanți RSBP si VVUU în România vă asigurăm serviciile și echipamentele de protecție ale unor lideri internaționali în domeniul protecției împotriva incendiilor și exploziilor.

Solicitare Ofertă / Informații

Teste Laborator - VVUÚ

Teste Explozibilitate (testarea prafului combusibil)

PROTECTIE LA EXPLOZIE

Echipamente Protectie la Explozie - RSBP

Echipamente pentru limitarea efectului potențialelor explozii – reducerea, suprimarea și prevenirea propagării exploziilor.

Echipamente Protectie Foc - RSBP

Echipamente dedicate cabinelor de vopsit, mașinilor CNC, echipamentelor mecanice, transportoarelor de cărbune, unităților de filtrare, sisteme de stingere a scânteilor.

Echipamente Protecție Explozie & Foc

– industrii în care sunt necesare echipamentele noastre –

De ce echipamentele și serviciile noastre?

– reprezentanți RSBP și VVUÚ –

R

RSBP lider internațional

Dedicați exclusiv protecției împotriva incendiilor și exploziilor din 1992. RSBP este unul dintre liderii internaționali în ceea ce privește gama și calitatea produselor și a serviciilor specializate.

R

Beneficiați de suportul experților în domeniu

Experți de top, acoperă tot procesul – de la dezvoltare, producție, service până la formare profesională. Acesta este motivul pentru care RSBP poate satisface cerințe ridicate privind calitatea, viteza de lucru și pot determina tendințele globale.

R

Laborator testare

Laboratorul VVUÚ este acreditat pentru efectuarea testelor de protecție împotriva exploziilor fiind unul dintre cele mai moderne centre din lume în ceea ce privește testarea, cercetarea și activitățile personalizate.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă