fbpx
Deretica sisteme centrale de aspirare

DESPRE NOI

Deretica are ca principal obiectiv identificarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor optime ce pot ridica la un nivel superior calitatea vieții.

Suntem o echipă de tineri pasionați de activitatea lor, încântați de impactul/efectele pozitive/rezultatele acțiunilor noastre și fascinați de evoluția tehnologică și socială.

Primul pas în această călătorie îl reprezintă specializarea în sisteme centrale de aspirare, proces ce a început în anul 2015. Proces ce a beneficiat de accelerarea dorită prin sprijinul oferit de partenerii noștri din Canada și Italia.

Deretica reprezintă în România:

Cana-vac sisteme centrale de aspirare

Cana-Vac

Fondată de Leonard Budd în 1970, astăzi, Cana-Vac Systems Inc este cel mai mare producător de aspiratoare centrale din Canada, cu un spațiu de producție cu o suprafață totală de peste 3 hectare.

Cana-Vac urmărește îmbunătățirea continuă a sistemelor de aspirare centrale de calitate superioară. Aspiratoarele Cana-Vac sunt echipate cu cele mai performante motoare din industrie.

www.canavac.ro

Disan sisteme centrale de aspirare

Disan

Începând cu anul 1991, Disan se implică exclusiv în dezvoltarea și producția de Sisteme Centrale de Aspirare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.

Cu proiecte prestigioase în peste 80 de țări de jur împrejurul Pământului, poziționarea Disan ca specialist în sisteme centrale de aspirare este cea mai bună garanție pentru un produs inovativ și de înaltă competitivitate.

www.disan.ro

Enke sisteme centrale de aspirare

Enke

Datorită cunoștințelor de nivel înalt în producție, Enke Air Technologies dispune de o gamă de aspiratoare profesionale concepute și fabricate pentru a oferi un răspuns precis oricărui tip de aplicație.

De la uz casnic la uz profesional, Enke Air Technologies oferă cea mai bună soluție, pentru a satisface toate nevoile în materie de curățenie, de la suprafețe mari până la activități de producție, dar și ca suport în operațiunile zilnice ale utilizatorilor.

www.enke.ro

Enke sisteme centrale de aspirare

GDA

General D’Aspirazione a fost fondată în 1974, când Fausto Bianchi și soția sa Mariagrazia au simțit nevoia unui sistem de curățenie extrem de inovator, pe atunci necunoscut publicului italian.

În 2019, GDA a fost recunoscută printre companiile italiene de top pentru cercetare tehnologică și calitate a produselor: o recunoaștere importantă, încununând abordarea prin care a urmărit întotdeauna îmbunătățirea performanței sistemelor centrale de aspirare creând soluții unice (o serie de brevete dedicate sistemelor centrale de aspirare).

www.gdaromania.ro

Proiecte Deretica în România

Harta zonelor geografice în care am implementat proiecte cu sisteme centrale de aspirare de uz rezidențial sau comercial.

Solicitare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă