DESPRE NOI

Deretica are ca principal obiectiv identificarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor optime ce pot ridica la un nivel superior calitatea vieții.

Suntem o echipă de tineri pasionați de activitatea lor, încântați de impactul/efectele pozitive/rezultatele acțiunilor noastre și fascinați de evoluția tehnologică și socială.

Primul pas în această călătorie îl reprezintă specializarea în sisteme centrale de aspirare, proces ce a început în anul 2015. Proces ce a beneficiat de accelerarea dorită prin sprijinul oferit de partenerii noștri din Canada și Italia.

Deretica reprezintă în România:

Sisteme Centrale de Aspirare

Rezidențial | Comercial | Industrial

Cana-vac sisteme centrale de aspirare

Cana-Vac

Fondată de Leonard Budd în 1970, astăzi, Cana-Vac Systems Inc este cel mai mare producător de aspiratoare centrale din Canada, cu un spațiu de producție cu o suprafață totală de peste 3 hectare.

Cana-Vac urmărește îmbunătățirea continuă a sistemelor de aspirare centrale de calitate superioară. Aspiratoarele Cana-Vac sunt echipate cu cele mai performante motoare din industrie.

www.canavac.ro

Disan sisteme centrale de aspirare

Disan

Începând cu anul 1991, Disan se implică exclusiv în dezvoltarea și producția de Sisteme Centrale de Aspirare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.

Cu proiecte prestigioase în peste 80 de țări de jur împrejurul Pământului, poziționarea Disan ca specialist în sisteme centrale de aspirare este cea mai bună garanție pentru un produs inovativ și de înaltă competitivitate.

www.disan.ro

Enke sisteme centrale de aspirare

Enke

Datorită cunoștințelor de nivel înalt în producție, Enke Air Technologies dispune de o gamă de aspiratoare profesionale concepute și fabricate pentru a oferi un răspuns precis oricărui tip de aplicație.

De la uz casnic la uz profesional, Enke Air Technologies oferă cea mai bună soluție, pentru a satisface toate nevoile în materie de curățenie, de la suprafețe mari până la activități de producție, dar și ca suport în operațiunile zilnice ale utilizatorilor.

www.enke.ro

Enke sisteme centrale de aspirare

GDA

General D’Aspirazione a fost fondată în 1974, când Fausto Bianchi și soția sa Mariagrazia au simțit nevoia unui sistem de curățenie extrem de inovator, pe atunci necunoscut publicului italian.

În 2019, GDA a fost recunoscută printre companiile italiene de top pentru cercetare tehnologică și calitate a produselor: o recunoaștere importantă, încununând abordarea prin care a urmărit întotdeauna îmbunătățirea performanței sistemelor centrale de aspirare creând soluții unice (o serie de brevete dedicate sistemelor centrale de aspirare).

www.gdaromania.ro

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

Starvac

Specializați și dedicați exclusiv sistemelor centrale de aspirare industriale.
Starvac, o companie dezvoltată pe baza experienței, de peste douăzeci de ani a fondatorilor, în industria sistemelor centrale de aspirare. Obiectivul Starvac este de a îmbunătăți condițiile de muncă ale angajaților, precum și reducerea timpului și economisirea costurilor legate de curățenie în sectorul industrial.

Compania a primit statutul oficial de „Start-up Inovator”, deoarece este prima din Europa care oferă sisteme centrale de aspirare pentru industria 4.0, deci soluții „Plug & Play” pentru automatizare.

www.starvac.ro

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

Delfin

Peste 30 de ani în care Delifn a inovat modul în care oamenii experimentează curățarea și întreținerea în domeniul industrial.

Dezvoltă soluții inovatoare pentru provocări complexe care îmbunătățesc eficiența producției, asigură siguranța și cresc productivitatea.

Aspiratoare Industriale

Industrial

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

iVision

iVision este noul punct de referință în sectorul de curățenie și aspirare industrială. Un succes ca rezultat al competenței, fiabilității și pasiunii pentru inovație.

Fiabilitatea, competența și pasiunea sunt caracteristicile care au determinat iVision Vacuum să fie, în doar câțiva ani, o companie lider în sectorul extracției industriale.

Datorită echipei specializate, iVision este capabil să răspundă la orice fel de solicitare într-un mod rapid și în mod competent, pentru a ajuta clienții să aleagă cel mai potrivit aspirator industrial și pentru a crea utilaje personalizate pentru producători și comercianți cu amănuntul într-un mod adecvat.

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

Ribo Evolution

RIBO este o companie istorică din sectorul aspirării industriale, cu peste 50 de ani de experiență și clienți din întreaga lume, și-a construit succesul pe fiabilitatea și rezistența mașinilor sale.

Din 2019 s-a alăturat Grupului iVision: acum istoria și inovația sunt aliate.
Unirea dintre nivelul de cunoaștere al celei mai inovatoare companii și a celei cu o istorie remarcabilă produce produse și servicii mai bune, dezvoltare și cercetare la un nivel superior.

Ventilație

Rezidențial | Comercial | Industrial

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

La Ventilazione

La Ventilazione este un brand al Edil Plast – companie care dezvoltă produse pentru construcții de peste douăzeci de ani. Brandul este sinonim cu grile de ventilație, sisteme de conducte, articole pentru izolarea fonică a clădirilor, tubulatură pentru sisteme centrale de aspirare.

La Ventilazione este lider în sectorul său pe piața mondială pentru soluții tehnice, calitate și gama produselor sale.

www.laventilazione.ro

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

Aerauliqa

Companie din Italia angajată integral în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea unităților de ventilație pentru aplicații rezidențiale, comerciale, industriale și agricole.
Competențele de inginerie și de proiectare a ventilatoarelor armonizează forma și funcția, putând fi integrate în orice tip de aplicație.

Cu ajutorul tehnologiei și a software-ului de top utilizate, inginerii Aerauliqa sunt capabili să proiecteze și să producă unități fiabile, eficiente, de înaltă calitate, pentru a depăși cerințele unei piețe în continuă evoluție.

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

Flexit

Cu peste 45 de ani de experiență, Flexit este liderul pieței norvegiene în domeniul ventilației rezidențiale și al aspiratoarelor centrale.

Flexit dezvoltă, produce și comercializează produse, servicii și soluții eficiente energetic pentru aer curat și proaspăt în clădiri rezidențiale și comerciale.

În prezent, cei peste 260 de angajați Flexit lucrează în cele 2 fabrici din Norvegia și Suedia asigurând calitatea superioară a produselor livrate.

Protecție Explozie & Protecție Foc

Industrial

STARVAC Sisteme Centrale de Aspirare Industriale

RSBP

Dedicați protecției împotriva incendiilor și exploziilor din 1992. RSBP este unul dintre liderii internaționali în ceea ce privește gama și calitatea produselor și a serviciilor specializate.

Principalele atuuri: experți de top, acoperă tot procesul – de la dezvoltare, producție, service până la formare profesională. Acesta este motivul pentru care RSBP poate satisface cerințe ridicate privind calitatea, viteza de lucru și pot determina tendințele globale.

Logo VVUU

VVUU

VVUÚ a fost fondat în 1952 ca Institut de Cercetare a Cărbunelui. De-a lungul timpului, la sediul companiei din Ostrava-Radvanice au fost construite tuneluri speciale de testare și zone pentru testarea incendiilor, exploziilor de combustibil, praf, gaz și caracteristicile acestora, precum și alte laboratoare specializate și instalații de testare acreditate legate de explozivitate și inflamabilitate.

Laboratorul VVUÚ este acreditat pentru efectuarea testelor de protecție împotriva exploziilor fiind unul dintre cele mai moderne centre din lume în ceea ce privește testarea, cercetarea și activitățile personalizate.

VVUÚ a devenit un partener important și mult căutat în domeniul siguranței și prevenirii pe tot spectrul industrial. VVUÚ stabilește tendințe globale în domeniul științei, proiectelor de cercetare și dezvoltare.

Acoperire Națională

Indiferent de locația dumneavoastră, suntem aici să vă ajutăm și să vă oferim soluții adecvate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă