categorie industrial deretica sisteme centrale de aspirare

Aspiratoare industriale

Soluția de aspirare necesară este relaționată cu sectorul industrial, tehnologiile utilizate în procesul de producție și materialele ce trebuie colectate.

Aspiratoarele industriale din portofoliul nostru combină puterea, siguranța și ușurința de utilizare cu performanțe de top în toate sectoarele industriale și pentru orice material ce trebuie aspirat.

Solicitare Ofertă / Informații

Găsiți aspiratorul industrial care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră

Portofoliul nostru de produse include aspiratoare adecvate utilizării în orice industrie. În casetele de mai jos se regăsește doar o selecție a industriilor deservite.

Portofoliu Aspiratoare Industriale 

Reprezentăm în România:

iVision

iVision este noul punct de referință în sectorul de curățenie și aspirare industrială. Un succes ca rezultat al competenței, fiabilității și pasiunii pentru inovație.

Fiabilitatea, competența și pasiunea sunt caracteristicile care au determinat iVision Vacuum să fie, în doar câțiva ani, o companie lider în sectorul extracției industriale.

Ribo Evolution

RIBO este o companie istorică din sectorul aspirării industriale, cu peste 50 de ani de experiență și clienți din întreaga lume, și-a construit succesul pe fiabilitatea și rezistența mașinilor sale.

Industrie 4.0 / Smart & Digital

Ecran tactil, comandă la distanță, aspiratoare industriale mereu conectate, partajarea datelor pentru a simplifica munca clienților noștri, a optimiza productivitatea și eficiența.
Puterea noastră este inovația digitală.

Soluții Personalizate

Sisteme de aspirare industriale personalizate, adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

Produse în Italia

Toate produsele noastre sunt fabricate și testate în Italia și sunt certificate CE.

Încredere

Urmăm cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru a garanta întotdeauna performanță la cele mai înalte niveluri.

Cercetare & Dezvoltare

Inginerii noștri sunt concentrați mereu pe dezvoltarea unor sisteme mai inteligente, integrate și eficiente.

Design

Stil italian pentru un design curat și elegant în care niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solictare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră! Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul dedicat.

Solicitare ofertă